MENU CONTACT 
   Redirecting... ...to our OLD website!


We're still in the process of converting the site to the new format.

Apologies for the inconvenience and thank you for your understanding.

-Matt, Admin

5

Ok - go now to OLD site

No thanks - stay on NEW site


BM Website Issues/Help Requests

Anyone else having same problem?

Anyone else having same problem? (1) - Forums [Biker Match] Anyone else having same problem? (1) - Forums [Biker Match]
Home / Search Forums / BM Website Issues/Help Requests /

Anyone else having same problem?

 Posts: 18       Pages: 1/1

Post Reply
Pages not loading fully. Not just the forum but my profile too.

   Update Reply
Sandi @ 28/07/2018 20:36  

The quote icon and the report to mod icon are missing.
The menu , top left of page, doesn't show.

   Update Reply
Sandi @ 28/07/2018 20:40  

yes and other probs as well

   Update Reply
jts34 @ 28/07/2018 21:40  

can't seem to reply in other forums - driving me mental GRRR

   Update Reply
jts34 @ 28/07/2018 21:41  

messaged help/admin - no response so far

   Update Reply
jts34 @ 28/07/2018 21:42  

Yep same hear !! Really annoying. 😨😨

   Update Reply
JosieJo1964 @ 28/07/2018 21:45  

What other probs you having? Sent you a pm at 21.41.....

   Update Reply
Catkins @ 28/07/2018 21:45  

Hi there i cant create a new photo album or view or update my existing albums....tho i can update my profile pix.
Woss goin on lol

   Update Reply
Deleted Member @ 28/07/2018 22:53  

Wotcha doin Croozaaahhh boyoh?!…. sent you a pm 11.21

   Update Reply
Catkins @ 28/07/2018 23:22  

Thanx for your help Cattykins nice to catch up with ewe x

   Update Reply
Deleted Member @ 29/07/2018 00:52  

Sorted.... thanks again Matt for your dogged assistance... the icons are back. ☺ X

   Update Reply
Catkins @ 29/07/2018 06:34  

yeah I'm having problems of the site not loading fully aswell. only on my phone though though, seems to work fine on my computer

   Update Reply
Burger14uk @ 29/07/2018 13:17  

Thanks for your responses, I thought I was having phone trouble.

   Update Reply
Sandi @ 29/07/2018 17:17  

Carnt log into site just says refresh
And carnt do that wont alow it
Only got this far going through email sent by site
Has mat been twidling again

   Update Reply
havfun @ 29/07/2018 19:38  

Norman, it's sorted, well the issues I had have been.
Anyone else still having probs?message Matt via webmaster contact form.

   Update Reply
Sandi @ 29/07/2018 21:27  

Site seems to be running slow n clunky today... Coupla other folk said sim. Have we got some "men digging holes", Boss Man? 🤣😂Lolol

   Update Reply
Catkins @ 25/09/2018 10:48  

I haven't used this site for ages, it was just too frustrating. Even the chatroom .. that gave me no connection for twenty mins and then innundated me with the delayed responses so any conversation is impossible. The forum works, but only sometimes..

   Update Reply
Kawasakitrev1 @ 25/09/2018 14:56  

Yay, it all seems to have speeded back up again. 😁👍

   Update Reply
Catkins @ 25/09/2018 17:35  

 Posts: 18       Pages: 1/1

Back to top
Facebook Twitter Google Pinterest Text Email