MENU LOGIN 
   Redirecting... ...to our OLD website!


We're still in the process of converting the site to the new format.

Apologies for the inconvenience and thank you for your understanding.

-Matt, Admin

5

Ok - go now to OLD site

No thanks - stay on NEW site


BM Website Issues/Help Requests

SQL Errors - Need your input

SQL Errors - Need your input - Forums [Biker Match] SQL Errors - Need your input - Forums [Biker Match]
Home / Search Forums / BM Website Issues/Help Requests /

SQL Errors - Need your input

 Posts: 118       Pages: 1/6

Post Reply
Hi everyone, Please can you let me know if you get the following error? "SQL Server does not exist or access denied" Please copy all the error, including code-line reference numbers etc. Include the exact time that it occurred also. I'm working with the webhosts to resolve this, but there appears to be a problem with the main web server connecting to the new DB server. I need to ascertain if it's a particular time of day, certain code, etc. Many thanks as always ~Matt

   Update Reply
Matt @ 18/11/2008 11:11  

I didn't make any copies, but it was coming up over and over again late last night.

   Update Reply
Wills @ 18/11/2008 11:25  

bugger - have been getting that all morning, so have just logged out & back in again & all appears to be ok for the time being! If it does it again, I'll copy the details for ya Matt

   Update Reply
Holmfirthgirl @ 18/11/2008 11:39  

Likewise - last night/this morning - stacks of 'em, but since logging back in 15-20 minutes ago, no problems.

   Update Reply
Wannabe @ 18/11/2008 12:09  

Ooh - tell a lie. Just clicked on "all active topics" and got this (above the list):

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/sites/bm/forum/active_topics.asp, line 220

   Update Reply
Wannabe @ 18/11/2008 12:12  

Same error @ 12.46

   Update Reply
Wannabe @ 18/11/2008 12:47  

Its mainly a problem late at night, or so I thought. And logging out/in wont help at all... all you have to do is press refresh (Or F5) and the page will reload fine.

   Update Reply
Matt @ 18/11/2008 16:48  

Yep i had the same probs last night about 23.30.

   Update Reply
ventrider1 @ 18/11/2008 17:42  

Had the same myself last night but today it seems to be fne.

   Update Reply
Deleted Member @ 18/11/2008 17:50  

Same as that.....

   Update Reply
Triumph_Sy @ 18/11/2008 18:20  

19 Nov 08 12:48 (and after 3 refreshes) Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005' [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied. /sites/bm/forum/active_topics.asp, line 220

   Update Reply
TeeCee @ 19/11/2008 12:55  

Thanks TeeCee, keep them coming. I've not been online much today so don't know if it's been bad or not.

   Update Reply
Matt @ 19/11/2008 15:11  

My clock says 23:21 but it's fast, to try and stop me being late for work! ;o)

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/sites/bm/forum/active_topics.asp, line 220

   Update Reply
Wannabe @ 19/11/2008 23:18  

hmmm its always the same line of code but the line in question isn't a big task, just a quick calculation.

   Update Reply
Matt @ 20/11/2008 00:36  

Happened again to SP this morning at 8:30... Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005' [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied. /sites/bm/forum/active_topics.asp, line 220

   Update Reply
Matt @ 20/11/2008 11:39  

Happened again to SP this morning at 8:30... Server does not exist or access denied. pony didn't stay over then....?

   Update Reply
XKLYBR @ 20/11/2008 11:45  

I'm sure that before you asked the question I'd had similar errors but on other places i.e. not just on "active topics"

I had a couple of times where a thread would part load and the error message would come up in place of a post. But it's not happened since and I didn't pay attention to the error number.

Another one for the collection of completely pointless Wannabe posts. *ahem*

   Update Reply
Wannabe @ 20/11/2008 11:46  

Also yesterday.... when you clicked on Active Topics, after a VERY long time only two or three thread topics would come up... (no error message shown)

   Update Reply
TeeCee @ 20/11/2008 11:51  

wannabe - that's interesting! Keep an eye open for them and post up if you get them. Remember - I need date/time AND a copy of the whole error that comes up!

   Update Reply
Matt @ 20/11/2008 12:54  

Ooops... thought a post had bounced but I backpaged, hit the button again and it's posted twice... meantime I got another page flick up with this:

CDO.Message.1 error '80040213'

The transport failed to connect to the server.

/sites/bm/header_inc.asp, line 136

Between 23:15 and 23:16

   Update Reply
Wannabe @ 20/11/2008 23:18  

 Posts: 118       Pages: 1/6

Back to top
Facebook Twitter Google Pinterest Text Email